top of page

Konsultointi

Ilkka on tunnettu konsultoinneissaan käytännönläheisyydestään. Konsultoinneissa kehitetään yrityksen tai organisaation internetmarkkinointia, sosiaalisen median hyödyntämisestä tai brändäämistä.

 

Toimeksiannot voivat olla esimerkiksi markkinointisuunnitelmien laatimista, esikartoituksien laatimista tai markkinointikampanjan suunnittelua.

 

Hinta: 1400 EUR/päivä + alv

Koulutukset

Internet on markkinoinnissa turha ja somessa puuhailu pelkkää ajan tuhlausta. Vai onko sittenkään? Tule oppimaan tehokkaimmat markkinointiin tehokkaimmat keinot innokkaalta ja innostavalta Ilkka Kauppiselta. Koulutuksissa käydään läpi parhaimmat internetmarkkinoinnin työkalut, joilla laitat kassan kilisemään.

 

Jokaisessa koulutuksessa myös tehdään kouluttajan opastuksella tehokkaimmat tehtävät oman yrityksesi tai organisaationsi markkinointiin. Internetmarkkinoinnin koulutuksista saavat irti niin aloittelijat kuin jo pidemmälle ehtineet. Nämä internetmarkkinoinnin koulutukset toteutetaan virtuaalisesti. Mutta hei, sehän sopii kuin nenä päähän juuri tämän alan koulutuksille!

Hinta: 1400 EUR/päivä + alv

"Ilkan internetmarkkinoinnin koulutukset ovat käytännönläheisiä ja ikimuistoisia!"

Seminaarit ja konferenssit

Seminaari ja konferenssiesiintymiset, jotka jäävät mieleen. Aiheina voivat olla internetmarkkinointi, sosiaalisen median hyödyntäminen tai brändääminen. Ilkan vahvimpia aloja ovat matkailu ja luontaistuotela, mutta Ilkka on kokenut puhuja myös muiden toimialojen seminareissa.

 

"Selkeästi seminaarimme paras esiintyjä"

Artikkelit

Asiantuntija-artikkelit eri julkaisuihin. Kirjoituksien aiheina yrittäminen, internetmarkkinointi, sosiaalinen media, matkailun kehittäminen tai yritystoiminta positiivisella asenteella.

 

Ilkan kirjoituksia on julkaistu useissa eri ammattimedioissa sekä sanomalehdissä.

 

Ota yhteyttä

Viestisi lähetettiin onnistuneesti!

bottom of page