Konsultointi

Ilkka on tunnettu konsultoinneissaan käytännönläheisyydestään. Konsultoinneissa kehitetään yrityksen tai organisaation internetmarkkinointia, sosiaalisen median hyödyntämisestä tai brändäämistä.

 

Toimeksiannot voivat olla esimerkiksi markkinointisuunnitelmien laatimista, esikartoituksien laatimista tai markkinointikampanjan suunnittelua.

 

Hinta: 1400 EUR/päivä + alv

VisitFinland Akatemia

Ilkka toimii VisitFinland Akatemian kouluttajana. Visit Finland Akatemia on matkailualueille ja siellä toimiville yritysryhmille suunnattu matkailutuotteiden kehittämistä vauhdittava valmennuspolku, jonka tavoitteena on tarjota jo kansainvälisille markkinoille valmiille tai niistä kiinnostuneille matkailuyrityksille kansainvälistymisen, tuotekehityksen, myynnin sekä markkinoinnin valmennusta.

Lisätietoa Business Finlandian VisitFinland Akatemiasta.

Seminaarit ja konferenssit

Seminaari ja konferenssiesiintymiset, jotka jäävät mieleen. Aiheina voivat olla internetmarkkinointi, sosiaalisen median hyödyntäminen tai brändääminen. Ilkan vahvimpia aloja ovat matkailu ja luontaistuotela, mutta Ilkka on kokenut puhuja myös muiden toimialojen seminareissa.

 

"Selkeästi seminaarimme paras esiintyjä"

 

Lappilaisiin tapahtumiin erikoishinta!

 

Artikkelit

Asiantuntija-artikkelit eri julkaisuihin. Kirjoituksien aiheina yrittäminen, internetmarkkinointi, sosiaalinen media, matkailun kehittäminen tai yritystoiminta positiivisella asenteella.

 

Ilkan kirjoituksia on julkaistu useissa eri ammattimedioissa sekä sanomalehdissä.

 

Ota yhteyttä

Viestisi lähetettiin onnistuneesti!