top of page

Internetmarkkinointi

Kiitoksia kaikille luennoille osallistuneille. Olette todella huippujoukko! Tulen oikein mielelläni toistekin teitä kouluttamaan!


Tämä sivu on muuten tehty wix.com järjetelmällä, joka on erittäin helppokäyttöinen ja edullinen (tai jopa ilmainen) kotisivujen tekoon tehty verkko-ohjelma.

Tämän sivun linkkien lisäksi löydätte linkkejä myös päivän kalvoista, jotka ovat myös alla.

Konversio

ELY-keskuksen liiketoiminnan konsultointipalvelut

Ilkka toimii ELY-keskuksen puitekonsulttina ELY-keskuksen markkinoinnin kehittämispalveluissa. Palvelu on tarkoitettu pk-yritykselle, jotka haluavat kehittää markkinointia ja asiakkuudenhallintaa.

Asiantuntijapalvelun kesto ja sisältö määräytyvät pk-yrityksen tarpeen mukaan. Tarpeen määrittely tehdään yhteistyössä ELY-keskuksen kanssa.


Hinta/päivä 300 € (+alv)/ päivä. Minimi 2 päivä. Hox. tämä tuote on voimassa vain 3/2018 asti eli mikäli olet siitä kiinnostunut ota yhteyttä pian!

 

 

 

Somessa

Some-tilini

@ilkkakauppinen

Tämän hetkiset yritykseni

Tmi: Kodja Consulting
Internet-markkinoinnin ja sosiaalisen median konsultointi ja koulutus

Arctic Warriors Oy
Lappilaisten maukkaiden yrttituotteiden valmistus ja myynti. Villeimmät yrtit tulevat pohjoisesta!

Tmi: ArcticKick

Vaimoni ravintovalmennusyritys

Menestystä! Tulen erittäin mielelläni toistekin kouluttaman teitä vaikkapa jonkin tietyn työkalun täsmäkoulutuksin tai oman internetmarkkinoinnin tehostamiseen tähtäävin työpajoin.

Lue myös mahdollisuudesta hankkia konsultointia minulta ELY-keskuksen kautta edulliseen hintaan.  Lisätietoa myös minulta 050 562 0638

Yhteystietoni

 

Ota yhteyttä

Viestisi lähetettiin onnistuneesti!

bottom of page